Walker Festival 2012 – Ambitiøse planer i Middelfart Ungdomsråd

I Middelfart satser de stort og afholder for andet år i træk Musikfestivalen Walker. Ambitionen er, at de ikke blot hyrer lokale bands, men i stedet kigger ud over de kommunale grænser og tiltrækker en række af de mest interessante nye navne på den danske musikscene. I år med besøg af bands som Dig og Mig og Emma Acs.

Hos Middelfart Ungdomsråd forsøger de at starte en ny tradition op. De vil lave en årlig musikfestival, der har ambitioner om at tiltrække både store og små navne fra hele landet. Walker Festival 2012 forløber over to dage, og der er allerede over 20 forskellige navne offentliggjort med en bandliste, der fortsat udvides helt op til festivalen starter.

Mie Ehrhorn er projektansvarlig for festivalen og er meget begejstret over årets program indtil videre. De har både formået at få nogle stærke lokale navne til at stille op, men har også tiltrukket større navne, som er landskendte grundet et større budget. Programmet har blandt andet givet dem omtale i musikbladet Gaffa. Derudover lyder ambitionen ikke blot, at festivalen skal ligge ramme om en række gode koncerter. De satser bredere og har inviteret en række kreative hoveder, der skal være med til at give festivalen et kunstnerisk præg, om det så er med graffiti, kunstudstillinger eller kendama-optrædener.

Planlægningen af festivalen har dog været en lang proces og et stort stykke arbejde, så Mie glæder sig til selve dagen. ”Jeg glæder mig rigtig meget til at se vores mange måneders arbejde kulminere i Walker Festivalen” udtaler hun.

Olivia Storm og Sidsel Torp Henriksen er ligeledes medlemmer af Middelfart Undomsråd, og har været med lige siden projektets begyndelse. De glæder sig især til at se, hvor mange gæster der kommer. Derudover glæder Sidsel sig ganske enkelt også til bare at være en del af festlighederne, se nogle dygtige bands og fordybe sig i god musik.

 

Walker Festival 2012

Tid og sted:7. / 8. september i Ungdomshuset Walker, Middelfart

Program: Dig og Mig, Emma Acs, Markens Mafia, Birk Storm og mange flere. Se det fulde program på nedenstående link.

Pris: Endagsbillet – 75 kr. /  Todagsbillet – 125 kr. /  Overnatning med morgenmad – 25 kr.

Se mere på:

Link til Facebook event

Link til Facebook side

Skriv et svar