Vi søger ny kommunikationskonsulent!

Er du NAU's nye konsulent?Studerende søges som kommunikationskonsulent i NAU 

Brænder du for politisk kommunikation? Hos Netværket af Ungdomsråd søger vi en engageret medarbejder der kan kommunikere til både vores medlemsråd og det politiske system.

Netværket af Ungdomsråd er en organisation i rivende vækst. Vi rider på en bølge af engagerede unge og interesserede meningsdannere, som kæmper for at få unge på dagsordenen overalt i landet. Og det virker. Der er ungdomsråd i godt halvdelen af landets kommuner, men vi oplever i øjeblikket, at familien udvides med nye råd konstant.

En ny kommunikationskonsulent skal være fuld af energi og lyst til at sætte unge på dagsordenen. Du skal turde smide bolde i luften og tage selvstændigt initiativ, samtidig med at du skal være opmærksom på de  muligheder og udfordringer, det giver at arbejde i en politisk ledet organisation.

Arbejdsopgaverne er overvejende kommunikationsrelaterede: Facebook-opdateringer, nyhedsovervågning, artikler til nau.dk, pressemeddelelser, videoproduktion og læserbreve i tæt samarbejde med ledelsen – men du vil også skulle bruge en del tid på at planlægge og afvikle nationale arrangementer, der er en af NAU’s kerneopgaver.

Hele sekretariatet består af studerende, og arbejdet er derfor fleksibelt. Vi tager højde for dine eksamensperioder og din mulighed for at følge dit studie, mens du samtidig skal være klar til at rykke, når historierne og momentum er der og sørge for at NAU er en spiller, der også rent kommunikativt bliver regnet med.

En gang om ugen har vi et sekretariatsmøde, der skal prioriteres højt, men ellers har du rig mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdstid.

Ansøgningsfristen er den 12. februar, og samtaler afholdes den følgende uge. Du skal kunne starte 1. marts.

Jobbet er lønnet efter HK/stats lønsatser og arbejdstiden er 10 timer om ugen i gennemsnit, som du selv får stor mulighed for at tilrettelægge.

Vi søger umiddelbart efter journalist- og kommunikationsstuderende, der kan arbejde hos os mindst et år og gerne længere.

Vi forventer at du:

 • Kan arbejde selvstændigt, men samtidig være en holdspiller
 • Har erfaring fra organisationsarbejde eller på anden vis forståelse for at arbejde i en frivillig organisation med politisk valgt bestyrelse
 • Kan planlægge nyhedsstrømme
 • Kan gebærde dig på et bredt udvalg af medier og gerne har et vist netværk i mediebranchen
 • Har lyst til at opsøge de gode historier – både fra telefonen og ved at tage rundt i landet til vores medlemmer
 • Også bidrager til sekretariatets daglige arbejde med rugbrødsopgaver som arrangering af nationale arrangementer og lignende
 • Har blik for at navigere imellem et formelt og uformelt sprog alt efter om du skriver til frivillige unge eller statslige institutioner

Vi kan tilbyde:

 • Et sekretariat bestående af andre studerende med forskellige baggrunde
 • Et dynamisk og ungt arbejdsmiljø med stort ansvar og frie rammer til selv at præge din stilling
 • Mulighed for at gøre en reel forskel for unge i hele landet og samtidig få din byline på historier om emner, som er på alles læber for tiden – unge, demokrati og inddragelse
 • Fleksibel arbejdstid
 • Indsigt i arbejdet i en NGO og politisk meningsdannelse.

Send din ansøgning med CV til info@nau.dk senest den 12. februar.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sekretariatsleder Torben Vinter på 42 71 71 10 eller den nuværende kommunikationskonsulent Emilie Maarbjerg Mørk på 61 65 63 74.