Velkommen til NAU’s nye suppleanter

posted in: Ledelsen | 0

Ny ledelse part 2To medlemmer og to suppleanter blev på landsmødet valgt ind i ledelsen. Sidste uge kunne man her på siden lære ledelsesmedlemmerne at kende, og nu er turen kommet til suppleanterne

LESimoneNavn: Simone Bang Jørgensen
Alder: 17 år
Ungdomsråd: Guldborgssund Ungdomsråd

Jeg går i 1.g på Maribo Gymnasium, hvor jeg bl.a. sidder i elevrådet, gimlerådet og caférådet. Til hverdag arbejder jeg i Netto, og ved siden af det prøver jeg på at skabe et bedre ungemiljø i både Guldborgsund og Lolland Kommune. Jeg sidder med i GUR, som er Guldborgsunds ungdomsråd, og på den måde er jeg blevet en del af NAU’s ledelse, hvor jeg vil kunne bidrage med Lolland og Falsters stemme. Hvis jeg skal fortælle lidt om mig som person, så elsker jeg at have det hyggeligt.

LERasmusBNavn: Rasmus Kristensen
Alder: 17 år
Ungdomsråd: Odder Ungdomsråd

Til hverdag går jeg i 2.G på Odder Gymnasium, hvor jeg studerer musik og engelsk. Jeg bruger meget af min fritid på at spille musik, være sammen med venner og arbejde. Derudover bruger jeg også en hel del tid på frivilligt arbejde. På gymnasiet er jeg bl.a. medlem af elevråder og festudvalget. Jeg er også aktivt medlem af Odder Ungdomsråd på andet år. Jeg har i rådet arbejdet med alt fra politik, til både større og mindre kulturelle arrangementer. Jeg elsker udfordringer, og glæder mig til at gøre det endnu federe at være medlem af et ungdomsråd.