Velkommen til de nye ledelsesmedlemmer

posted in: Ledelsen | 0

Ny ledelse part 1På NAU’s landsmøde blev fire nye ansigter valgt ind i ledelsen. To medlemmer og to suppleanter. Dem skal alle selvfølgelig lære at kende. Derfor er her først en præsentation af de to nye ledelsesmedlemmer

CecilieNavn: Cecilie Kjær Larsson
Alder: 20 år
Ungdomsråd: Ikast Brande Ungdomsråd (IBUR)

Jeg arbejder som lærervikar og er medlem af Ikast-Brande Ungdomsråd, hvor vi afholder arrangementer af både kulturel og politisk karakter. Jeg synes, det er super fedt at få lov til at præge ungdomskulturen i lokalområdet og selv være med til at skabe de rammer, vi skal agere inden for. Jeg har altid haft en stor interesse i samfundet omkring mig, og har gennem mange år engageret mig i diverse projekter og råd. At rejse og opleve nye ting er lige mig, og jeg er ikke bleg for at tage imod en udfordring, hvad enten den byder på safari og bungee jumping i Thailands vilde jungle, eller på at få oprettet ungdomsråd i alle landets kommuner! Blandingen af kultur, politik og arbejdet med mennesker er den bedste cocktail, jeg kunne forestille mig, og derfor ser jeg meget frem til arbejdet i NAU!

PeterNavn: Peter Dusan Nicic Sørensen
Alder: 20 år
Ungdomsråd: Furesø Ungeråd

Jeg bor i Værløse og var med til at starte Furesø Ungeråd op. Jeg går på Gentofte Studenter Kursus som HF elev. Mit første møde med NAU var i 2012 til Årsmødet, og jeg har elsket organisationen siden. Til daglig slapper jeg af med venner, hvor vi ser en film eller spiller computerspil. Der ikke så meget andet at sige, jeg er en simpel mand.

Senere på ugen vil der følge en præsentation af de to nye suppleanter, Rasmus Kristensen og Simone Bang Jørgensen. Glæd jer!