Vælg din workshop!

Landsmøde 2014Imens du pakker til Landsmødet 2014, kan du nu tjekke op på de fede workshops, du har mulighed for at deltage i lørdag. Mon ikke der er en, der passer lige til dig?

Bliv god til story telling
Var du med til story telling til Årsmødet? Fik du blod på tanden for at fortælle din historie? Så kom med til en story telling workshop, hvor alle får redskaberne og muligheden for at fortælle deres egen historie bedre.

Forny dit ungdomsrådsmøde
Behøver møder være kedelige, lange og søvndyssende seancer? Vi udfordrer den traditionelle mødeform og eksperimenterer med redskaber til at skabe dynamiske møder, som du kan tage med hjem og anvende som supplement i rådsarbejdet.

Alternativ markedsføring
Hvordan promoverer I jeres ungdomsråd? Laver i det sejeste facebook-event til jeres arangementer? Er det ikke lidt kedeligt? Kom med til workshoppen ‘Alternativ markedsføring’ og bliv inspireret til, hvordan I kan markedsføre jer selv og jeres arrangementer på en ny og anderledes måde.

Læserbrevets magt
Læserbreve er sejere, end du lige går og tror. Hør hvorfor på læserbrevsworkshoppen, hvor du også får tips til, hvad der virker, når du skal skrive et brandgodt læserbrev, og lærer, hvordan du griber det an.

Tilmeldingerne sker på Landsmødet – vi glæder os til at se jer!