Netværket af Ungdomsråd vil med projektet “Unge Stemmer – nye veje til demokratisk deltagelse” sætte ord og billeder på, hvordan unge i dag engagerer sig i samfundet. Det sker i partnerskab med Tuborg-fondet og Tænketanken Mandag Morgen.

Bliv klogere på projektet her. 

Projektets faser:

  • I november 2018 var vi med en masse ungeinteresserede på bustur rundt i Danmark for at blive klogere på unges samfundsengagement. Se en video fra busturen her.
  • Det resulterede i et inspirationskatalog, Hvem sagde ung og uengageret?, som sætter nye perspektiver på unges demokratiske deltagelse. Gennem cases, interview, fortællinger og fakta viser vi, at unge kan og vil forandre samfundet – hvis bare vi lader dem komme til.
  • Den 20. marts afholdte vi vores årlige Konference for Lokale Aktører, hvor vi i fællesskab forsøgte at blive klogere på, hvordan vi bedst understøtte de unge og deres engagement.
  • Den 20.-22. april afholdte vi Landsmøde for alle vores medlemmer under overskriften: Styrkelse af ungdomsråd!

I øjeblikket er vi ved at forberede os til Folkemødet, hvor vi afholder to arrangementer, der sætter fokus på de unge og deres forandringskraft!

Har du spørgsmål eller anden interesse for projektet er du altid velkommen til at kontakte projektleder Signe Wulff, signe.wulff@nau.dk eller projektmedarbejder Julie Holst Pedersen, julie@nau.dk