Så er der valg til ledelsen

Har du også en lille leder i maven, der elsker at forandre og skabe og forme Danmarks vigtigste og mest lovende forening? Så kom til årsmødet og stil op til NAU’s ledelse, hvor hele tre medlemmer skal vælges! 

Om fjorten dage er der glædeligt gensyn, når NAU’s unge valgfarter fra by og land for at deltage i NAU’s årsmøde på Munkebjergskolen i Odense. På årsmødet skal der laves sjov, ballade, diskuteres, skabes, men også stemmes om vedtægtsændringer, vedtages et policy paper og vælges tre til ledelsen.

Et nyt, fuldgyldigt ledelsesmedlem og to suppleanter. Det er nyt med suppleanter til ledelsen i NAU. Det begrunder formand, Sidsel Torp Henriksen:

Formand Sidsel Torp Henriksen ser frem til at få valget hele tre personer til ledelsen

– Vi har oplevet nogle gange, at et ledelsesmedlem måske skal ud at rejse eller af andre grunde er trådt af ledelsen. Og så kan det være svært at løfte arbejdet, hvis der er et halvt år til næste årsmøde eller landsmøde, siger hun.

Nicolaj træder ud

Men det drejer sig ikke alene om to ledelsessuppleanter. Nicolaj Johansen fra Viborg Ungdomsråd har valgt at træde ud af ledelsen.

– Nicolaj har haft travlt med badminton og har ikke kunnet rumme NAU. Men vi takker ham for sin indsats, siger Sidsel Torp Henriksen.

På Årsmødet vil der således være valg til ledelsen, hvor du kan blive valgt. Og der er gode chance for at komme ind, da hele tre skal vælges. Sidsel Torp Henriksen forklarer, hvilket stof man skal være gjort af som ledelsesmedlem:

– Som ledelsesmedlem skal man være klar til at lægge noget energi i arbejdet med NAU. Men man vil også finde ud af, at der ikke er langt fra tanke til handling, og man kan virkelig forandre hele organisationen og skabe store resultater, hvis man har ideerne, siger hun.

P.s. de to suppleanter bliver kun til virkelighed, hvis vedtægterne ændres, så strukturen bliver, at der for fremtiden bliver to suppleanter til ledelsen. Der skal altså stemmes om de to suppleanter som en vedtægtsændring