Poul Nikolaj Dose


I anledning af Landsmødet præsenterer vi Ledelsen, som nu har aftjent et år i NAU. Derfor går de nu enten på valg eller forlader ledelsen i NAU. Mød Poul Nikolaj Dose.

Alder

Poul Nikolaj Dose, 22 år

22 år

Ungdomsråd
– Tidligere formand for GUR (Guldborgsund Ungdomsråd) og lige nu med til at starte det op igen.

År i NAU
– Jeg har været medlem i NAU i 3 år, ligeså længe som jeg har været ledelsesmedlem.

Hvorfor har du engageret dig i NAU?
Jeg har engageret mig i NAU for at repræsentere Syddanmark og være med til at gøre en forskel for ungdomsråd nationalt.

Hvad har du lært i NAU?
Jeg har lært meget omkring ledelsesarbejde og været med til at træffe større beslutninger. Jeg har været med til forskellige kurser, der har været en stor fordel for at få en større viden og for at forbedre mit CV. Det har blandt andet været med til at få mig til at komme ind på min drømmeuddannelse på CBS.

Hvad har været det sjoveste ved at arbejde ved NAU?
Det sjoveste ved at arbejde ved NAU er at få et større netværk, både politisk og organisatorisk. Møde venner på tværs af kommunegrænser og være en del af et fællesskab der er meget forskelligt.

Hvad har været træls
Det er kan være noget så træls at skulle tage den offentlige transport til de forskellige ledelsesmøder og endnu mere træls at bruge tid på refundering af rejser, da man skal sende originale kvitteringer og billetter til NAU. Det er dog desværre ikke noget NAU kan gøre for, men det er stadig et problem, da frivilligt arbejde er frivilligt og penge er noget, der skal refunderes så hurtigt og smertefrit som muligt.

Hvor er du om 10 år?
Sidder og arbejder forhåbentligt i det private i en virksomhed med gode kollegaer indenfor økonomi og ret med erfaringer, jeg har fået igennem ved at være med i NAU.

Hvor er NAU om 10 år?
NAU har fået flere medlemmer og en større international deltagelse i EU og verden. Mange andre lande ser NAU eller ungdomsråd i Danmark som et forbillede.

Hvorfor burde enhver engagere sig i NAU?
Alle der har noget konstruktivt at byde ind med i NAU regi, burde engagere sig i NAU. Jeg stillede op i ledelsen, med ingen viden inden for organisationer og ledelse, men jeg turde stadig stille op til valg og blev valgt ind med fokus på at bruge de kompetencer, jeg havde, for at bidrage så meget som muligt til organisationen.