Nyt ansigt i ledelsen

Ændringer i ledelsenPå Årsmødet 2014 trådte NAU’s næstformand Pauli Lydersen ud af ledelsen. NAU siger tak for et godt halvt år hilser den nye suppleant Maya Husted Davidsen velkommen. Læs med her, hvor hun og NAU’s nye næstformand Nicolai Boysen introducerer sig selv

Maya Husted Davidsen – ny suppleant:

Jeg er 19 år gammel og går på Handelsgymnasium Rønde. Jeg bor i Ebeltoft, hvor jeg sammen med 10-15 andre unge kæmper for at gøre det mere spændende og attraktivt at være ung på Djursland. Vi holder til i Den Gamle Maltfabrik i centrum af Ebeltoft, hvor vi har fået vores egne lokaler. Vores projekt kaldes ”Rampen” og fungerer som samlingssted, café og platform for ny ungdomskultur. Jeg er vild med at være en del af de stærke kræfter bag sådan et projekt og det er fedt at følge udviklingen samt se forskellen, som vi er med til at skabe. Når tiden er til det, elsker jeg at sejle, høre musik, tage på et spontant eventyr samt være kreativ – især grafisk design og kreativ idéudvikling er lige mig. Jeg glæder mig til at være med til at videreudvikle samt skabe de bedste forhold for NAU og dets medlemmer.

Nicolai Boysen – ny næstformand:

Jeg er 17 år gammel, bor i Starup lidt uden for Haderslev og går på Haderslev Handelsskole. Jeg er formand for Haderslev Ungdomsråd, som jeg var med til at stifte for 3 år siden. Igennem min tid i Ungdomsrådet har jeg været med til at afholde en festival og en paneldebat for 2000 unge, skrive en ungdomspolitik og en masse andre fede ting for at sikre de unge indflydelse og gøre kommunen til en bedre ungdomskommune. Udover arbejdet i ungdomsrådet bruger jeg meget tid på elevrådsarbejde, at spille klaver og spille badminton, som jeg tidligere har spillet på eliteplan.