Ny måde at huske aktiviteter på

Det kan være svært at huske alle aktiviteter, når NAU beder om aktivitetsdokumentation fra ungdomsrådene. Derfor har NAU nu udarbejdet en skabelon, der kan gøre det nemmere.

Hvert år beder NAU ungdomsrådene om en opgørelse over deres aktiviteter det seneste år – aktivitetsdokumentationen. Den er afgørende for NAUs mulighed for at blive ved med at få tilskud fra DUF – og dermed blive ved med at lave en masse arrangementer med og for ungdomsrådene.

Men det kan være svært at huske præcis, hvad man lavede eller hvor mange, man var, når man sidder med aktivitetsdokumentationen og skal udfylde den. Det kan NAUs nye skabelon til registrering af aktiviteter nu hjælpe med.

Skabelonen er simpelt opbygget og lader ungdomsrådene notere bl.a. antallet af deltagere og aktivitetens indhold. På den måde kan skabelonen både bruges som en kort huskeseddel til aktivitetsdokumentationen eller som et referat, så vigtige pointer fra aktiviteterne ikke glemmes.

I NAU håber vi, at den nye skabelon vil være en hjælp for ungdomsrådene fremover. Skabelonen kan hentes via dette link og er til fri afbenyttelse.

Skriv et svar