NAU-protræt: Projektleder

posted in: Sekretariatet | 0

Mit navn er Signe Wulff Kelstrup. Jeg er 23 år gammel og er oprindeligt fra Århus. Til dagligt bor jeg på Tietgenkollegiet og læser en bachelor i Erhvervsøkonomi og projektledelse på CBS.

Jeg har praktisk erfaring med projektarbejde og frivillighed fra tidigere, hvor jeg sammen med en veninde arbejdede frivilligt i et halvt års tid på et velgørende iværksætteri kaldet AFROBATIC. Vi fik hjælp fra en masse andre frivillige og tjente penge til at støtte andre unge iværksættere i Ghana. Af det har jeg lært en masse om frivillighed, arbejdsomhed og det at skabe et fællesskab som fungerer.

Jeg er vild med at være ung, og jeg elsker fællesskab og projekter af alle arter. Derfor er det en stor glæde for mig at være en del af NAU-teamet, hvor jeg er ansat som projektleder på vores store projekt “Unge Stemmer – Nye veje til demokratisk deltagelse”. Her nyder jeg at udvikle idéer, blive inspireret og møde alle de seje engagerede unge i ungeråd over hele landet.

Jeg glæder mig til at samarbejde med og rekruttere seje unge til projektet, så vi kan kæmpe for at samle unge om demokratisk deltagelse i bred forstand!