NAU og Angel Films i samarbejde

Netværket af Ungdomsråd og filmselskabet Angel Films indgår samarbejde.

I disse timer er filmselskabet Angel Films, der producerer og køber film, i gang med et projekt om at få gode ungdomsfilm ud til flere unge i Danmark. Derfor har selskabet taget kontakt til NAU, som er gået sammen med selskabet om et samarbejde.

Billige billetter og gode diskussioner

Første tilbud er ungdomsfilmen: Kriger

Angel Films indkøber ungdomsfilm og stiller særvisninger til rådighed for de ungdomsråd, der har lyst, hvor billetter kan købes til en nedsat pris.

Først og fremmest er der et tilbud med filmen Kriger, der har premiere den 2. maj. Senere kommer også andre film til.

– En særvisning af en ungdomsfilm, der ellers ikke ville være blevet vist i den lokale biograf, er en god mulighed for at nå ud til flere unge i kommunen og fortælle om aktiviteterne i Ungdomsrådet, siger Maj Jensen Christensen, sekretariatsleder i NAU.

Maj Jensen Christensen foreslår, hvordan man kan bruge tilbuddet i situngdomsråd:

Maj Jensen Christensen er sekretariatsleder i Netværket af Ungdomsråd

1.    Én fra ungdomsrådet byder velkommen, inden filmen går i gang, og fortæller om ungdomsrådet, jeres aktiviteter, og hvordan man kan blive en del af rådet.

2.    Før eller efter filmvisningen har ungdomsrådet arrangeret et møde, hvor et eller flere af filmens temaer diskuteres. Enten kan ungdomsrådet styre en åben diskussion, eller man kan invitere politikere eller fagpersoner ind udefra til at komme med indlæg om temaet.

3.   Filmvisningen kan være starten på en hyggelig aften i ungdomsråds-regi, hvor deltagerne efter filmen inviteres til hygge/fest ved ungdomsrådet.

Det er selvfølgelig frivilligt, om ungdomsrådene vil benytte sig af tilbuddet.

Praktisk

Praktisk fungerer det på den måde, at ungdomsrådet booker filmen hos angelfilms. Ungdomsrådet bestemmer selv, om det skal være på premieredagen, eller om en anden dato.

Angel Films kontakter biografen og booker for rådet.

Pris per billet: 60 kr.

Angel Films kan kontaktes på

Email: peter@angelfilms.dk

Telefon: 24415155