Ledelsens arbejde i januar

posted in: Ledelsen | 0
Rasmus Petersen, formand for NAU
Rasmus Petersen, formand for NAU

Det er meget muligt, at januar har været kold og mørk, og det meste af Danmark synes at være gået i stå. Men NAU’s ledelse har fundet masser af tid til deres nye frivillige arbejde mellem snestorm og skole. Heldigvis, for der har været en hel del at se til. Det vil NAU’s formand, Rasmus Petersen, fortælle meget mere om.

Ledelsesopstart

Det sidste stykke kransekage var knapt nok spist, før den nye ledelse skød året i gang med ledelsesopstart i NAU’s lokaler i København.

»Det var rigtig godt at have en hel weekend sammen, så vi kunne lære hinanden bedre at kende, når vi skal arbejde så tæt sammen det næste år. Vi koncentrerede os om det arbejdsprogram, der blev vedtaget på landsmødet, og som vi skal planlægge vores arbejde efter.«

Arbejdsprogrammet for 2014 kan læses her.

»Det er på mange måder et spændende arbejdsprogram. Der er rigtig mange opgaver både internt og eksternt, hvilket også medfører et stort ansvar. Vi har ladet det munde ud i et årshjul, som giver os et klart billede af, hvilke aktiviteter der skal foregå hvornår.«

Arbejdsgrupper

Ledelsens arbejde i år er struktureret omkring fire arbejdsgrupper med fokusområderne medlemmer, kommunikation, fundraising og lovforslag.

»Det er en fordeling af arbejdet, som vi ikke tidligere har set. Jeg håber, det kan gøre ledelsen så engageret som muligt. Det giver en mulighed for tættere sparring med vores sekretariat, og det tror jeg, kan få os langt. Der er allerede udarbejdet en kommunikationsstrategi og planlagt flere besøg hos vores medlemsråd.«

Læserbreve fra ledelsen

På opstartsmødet er det også blevet bestemt, at hvert ledelsesmedlem i løbet af året skal skrive et læserbrev om ungdomsråd.

»Læserbrevsordningen er jeg rigtig glad for. At have et læserbrev i medierne er meget bekræftende. Man får en følelse af at være i stand til at påvirke både den lokale og den nationale debat.«

Både Rasmus Petersen selv og ledelsesmedlem Nicolai Boysen har allerede skrevet et læsebrev. NAU vil selvfølgelig gøre opmærksom på det, hver gang der fremover er et ledelsesmedlem, der har et læserbrev i medierne.

D. 7-9. februar holder ledelsen igen møde – denne gang i Fredericia – hvor der skal samles op på arbejdet og lægges planer for de kommende måneder.