Ledelsens arbejde i februar

Formanden om februar 2014

Februar er fløjet afsted, men alligevel har NAU’s ledelse nået en hel del i løbet af årets korteste måned. Der har været ledelsesmåde, kommende råd er blevet besøgt, og læserbreve er blevet skrevet

Ledelsesmøde

I starten af februar samledes NAU’s ledelse til et ledelsesmøde i Fredericia. Et møde der primært havde fokus på den kommende projektweekend i slutningen af marts. Formand for NAU, Rasmus Petersen, fortæller:

»Vi nåede ret hurtigt frem til, at projektweekenden skal være en åben mulighed for at komme med en idé til et projekt, som man kan udvikle til en færdig plan for at gennemføre projektet.«

Meningen er, at ungdomsråd fra hele landet skal kunne sparre med hinanden om gode og dårlige oplevelser med projekter:

»Går man for eksempel og overvejer at lave en band-konkurrence eller et politisk arrangement, så kan man tale med nogle af de ungdomsråd, der har prøvet lige netop det. De er de bedste til at komme med tips til, hvad man skal huske – og hvad man skal huske at undgå,« pointerer Rasmus Petersen.

Besøg i ungdomsråd

Flere af ledelsens medlemmer har været på besøg i nye og kommende ungdomsråd i landet.

»Martin Lunddorf har været på besøg i Herning, hvor der er snak om ungdomsråd, og Pauli Lydersen har besøgt Odder Ungdomsråd, der er et af de nyeste medlemsråd i NAU. Det fungerer rigtig godt, at vi som ledelsesmedlemmer kan komme ud og få kontakt til både de kommuner, der har ungdomsråd, men også til de der ikke har,« siger Rasmus Petersen.

Det er planen, at en kommende medlemsundersøgelse skal hjælpe NAU’s ledelsesmedlemmer med at finde ud af, hvilke behov de enkelte medlemsråd har, og hvordan NAU bedst muligt kan hjælpe rådene.

Læserbrev

Månedens læserbrev fra ledelsen blev Rasmus Petersens læserbrev til Skanderborg Kommune, der har planer om at oprette et ungdomsråd. Læserbrevet fik gjort opmærksom på, hvilke ting politikerne i Skanderborg skal tage højde for, når de beslutter, hvordan rådet skal se ud.

Marts måned byder på fællesmøde mellem sekretariatet og ledelsen og så selvfølgelig Projektweekend 2014. NAU’s ledelse og sekretariat glæder sig til, at se en masse inspirerende unge udvikle spændende projekter i fællesskab!