Ledelsens arbejde i april

Formanden om april 2014
Der har stået Årsmøde med store bogstaver hen over NAU’s kalender i april måned. Derfor vil månedens indlæg handle om den arbejdsgruppe, der skal nedsættes i slutningen af næste weekend

Årsmødet er lige om hjørnet, og det har givet lejlighed til præsentationen af et spændende program og flere af de inspirerende oplægsholdere her på nau.dk. Nu er det tid til at fokusere lidt på en anden del af det, ledelsen har brugt tid på at planlægge op til mødet – valg af en arbejdsgruppe der skal arbejde videre med de beslutninger, deltagerne på Årsmødet tager.

»Man kan stille op til arbejdsgruppen, hvis man gerne vil være med i den videre proces om af skabe et idégrundlag for NAU. Som medlem kommer man ud og besøge nogle forskellige danske ungdomsråd, arbejder sammen med folk fra andre ungdomsråd og ender med at skrive det endelige udkast til vores idégrundlag,« siger Rasmus Petersen.

Et grundlag der skal være med til at sørge for, at ungdomsrådene kan se deres betydning for hinanden og Danmarks unge.

Der vil være mulighed for at stille op til arbejdsgruppen på Årsmødet, hvor de 5 medlemmer vælges. Derudover vil to af NAU’s ledelsesmedlemmer være en del af arbejdsgruppen. Arbejdet løber frem til starten af november, hvor resultaterne fremlægges på Landsmødet, og som Rasmus udtrykker det, er det »et spændende arbejde og en virkelig god mulighed for at påvirke organisationen.«

Så hvis du går rundt med et væld af ideer i hovedet til, hvordan ungdomsråd bedre kan bruge hinanden og i øvrigt har et par timer til overs her og der, så overvej lige, om du ikke skulle tage at stille op til arbejdsgruppen næste weekend!