Latterkramper til Ikast Brandes unge

IBUR inviterer til stand-up
Der var smilerynker og latterkramper på programmet, da Ikast Brande Ungdomsråd mandag aften inviterede til stand up i Bakkehuset. Og det var da også nogle glade gæster, der tog hjem efter en regn af jokes og anekdoter

»Stemningen blandt de fremmødte var helt i top,« fortæller Niklas Birkkjær, der er formand for Ikast Brande Ungdomsråd (IBUR).

Ambitiøs reklame

Et stramt program har betydet, at rådet har haft travlt med arrangementet de seneste uger. Den ambitiøse reklame for aftenen har også krævet en del tid.

»Vi har været ude med plakater på skoler og i byen, oprettet en Facebook-begivenhed, skrevet en pressemeddelelse til aviserne, uddelt rabatkuponer og prikket til en masse venner og bekendte,« siger Niklas Birkkjær.

Der var tre komikere på programmet, som, ifølge ungdomsrådsformanden, alle tre var fuldt oplagte til at give publikum grin for pengene:

»Jeg vil bestemt kalde det en succes, og det er helt sikkert et arrangement, vi kunne tænke os at gentage. Vi vil gerne gøre det lidt større næste gang – med et større hovednavn.«

Karsten Green, der sammen med Rasmus Olsen og Mikkel Klint Thorius udgjorde aftenens komikertrio. Foto: IBUR
Karsten Green, der sammen med Rasmus Olsen og Mikkel Klint Thorius udgjorde aftenens komikertrio. Foto: IBUR

IBUR-campingvogn på vej

Det bliver imidlertid ikke et arbejde, der går i gang lige med det samme, for ungdomsrådets næste projekt er af en helt anden slags. På NAU’s projektweekend planlagde IBUR at anskaffe sig en campingvogn, de kan gøre til deres egen og rejse rundt med i kommunen til deres forskellige arrangementer.

»Vi skal have dannet et udvalg, der skal i gang med at undersøge, hvordan vi gennemfører projektet, og så har vi ellers en plan, der siger, at vi skal indvie vognen en gang sidst på sommeren,« siger Niklas Birkkjær.