Kom til Landsmødet 2014!

Invitation til Landsmøde 2014

Kære ungdomsråd

Så er det blevet tid til årets vigtigste begivenhed i Netværket af Ungdomsråd (NAU): Landsmøde 2014!

Vi har igen i år sammensat et program, der skal sikre, at vi kan gøre 2015 til det bedste år i NAU’s historie. Det momentum, som vi sammen har skabt i 2014, skal vi fastholde og have brugt til at få startet endnu flere ungdomsråd og blive endnu bedre til at hjælpe de ungdomsråd, som allerede eksisterer.

Derfor vil vi på Landsmødet 2014 gerne klæde dig og dit ungdomsråd bedst muligt på til at tale din og ungdomsrådenes sag.

Derudover vil vi gerne sørge for, at du ved præcis, hvor sej du er, og sørge for, at du kan formidle til andre, hvor meget dit arbejde i et ungdomsråd betyder.

Landsmødet er også tidspunktet, hvor vi skal vælge ny ledelse i NAU. Så hvis du går rundt med en drøm om at være med i maskinrummet i organisationen, deltage i møder med politikere, skrive læserbreve, møde en masse andre ungdomsrådsmedlemmer landet over og få erfaring med at lede en professionel organisation i vækst, så er Landsmødet din mulighed for at gøre det.

Udover at få indflydelse på NAU’s fremtid får du og dit ungdomsråd også nogle redskaber med hjem. På Landsmødet afholder vi en række workshops, hvor I kan blive klædt på til arbejdet i jeres ungdomsråd.

Der er altså lagt op til et både spændende, sjovt og indholdsrigt Landsmøde d. 7.-9. november, og vi glæder os meget til at se dig og dit ungdomsråd stærkt repræsenteret til Landsmødet 2014.

I vil ugen op til Landsmødet modtage yderligere informationer om tilmelding til workshops.

Vi glæder os til at se jer!
Tryk her for at indsende din tilmelding.