Kom til Årsmødet 2014!

Invitation til Årsmøde 2014Kære Ungdomsråd!

Så er det snart tid til Årsmødet 2014 i Netværket af Ungdomsråd (NAU). I er inviteret til en weekend, hvor der skal arbejdes på tværs af ungdomsråd med at udvikle NAU.

Hvad er Årsmødet? 

Årsmødet er NAU’s næsthøjeste myndighed, og Årsmødet består derfor af en formel del, hvor I bl.a. kan se frem til godkendelse af ledelsens halvårsberetning og årsregnskabet.

Derudover har Årsmødet de sidste år haft forskelligt fokus defineret ud fra arbejdsprogrammet. Tidligere år har Årsmødet f.eks. inkluderet en ungdomshustur og fungeret som optakt til kommunalvalget. Så det er langt mere end bare formelle møder – det er også ideudvikling og masser af sjove inputs til arbejdet i jeres ungdomsråd. Deriblandt spændende oplæg med konkrete redskaber til at drive et ungdomsråd.

Hvad bliver emnet?

I år bliver fokus til Årsmødet at starte arbejdet med at definere et idegrundlag for NAU. Dette sker, fordi NAU er en voksende organisation, og der skal kigges på, hvordan I som ungdomsråd ser jer selv, og hvordan I ser NAU. På Årsmødet skal der også vælges en arbejdsgruppe, som kan fortsætte arbejdet frem mod Landsmødet, hvor vi skal ende med at vedtage et fælles idegrundlag for NAU, som I medlemmer kan identificere jer med.

Hvorfor skal dit Ungdomsråd med til Årsmødet?
På Årsmødet får du indflydelse på NAU’s udvikling og har mulighed for at komme med inputs til, hvordan vi bedst muligt støtter op om jeres arbejde i de lokale råd. Du møder desuden unge fra alle dele af landet, som du kan udveksle erfaringer, ideer og oplevelser med.

Lav det til en fællestur for dit ungdomsråd at tage til Årsmødet 2014!

Praktisk information

Gå ind på nau.dk
Hold dig opdateret på Facebook

Der er lagt op til en weekend propfyldt med fede oplevelser d. 9.-11. maj i Middelfart, så skriv det allerede nu i kalenderen.

Stedet
Det foregår på Østre Skole i Middelfart, som ligger på Viaduktvej 55, 5500 Middelfart. Togstationen ligger i gåafstand til skolen.