Invitation til Projektweekend

Projektweekend 2014 med NAU

Vil du have succes med dit ungdomsråd? Vil du lave seje, sjove og populære aktiviteter for alle unge i din kommune?

Så kom på projektweekend med NAU d. 28.-30. marts!

NAU’s projektweekend er den perfekte mulighed for, at du og dit ungdomsråd kan få en masse brugbare redskaber, så I kan få omsat alle jeres gode ideer til geniale aktiviteter.

Weekenden kommer til at bestå af små korte sessions, hvor I får en række redskaber og herefter får muligheden for at bruge de redskaber i praksis. Målet er, at alle deltagende ungdomsråd efter weekenden har mindst et projekt for ungdomsrådet, som de er klar til at tage hjem og gå i gang med. Så vil du gerne starte en festival med lokal musik? Vil du have et ungdomshus i din kommune? Eller vil du gerne afholde den bedste fredagscafe nogensinde?

Så kom og vær med til Projektweekend 2014!

Vi anbefaler, at hvert ungdomsråd sender mindst 2 personer. Det har været erfaringen fra tidligere arrangementer, at det er fedt at være flere fra samme ungdomsråd til at tale projektet igennem. Så er man også flere, der føler ejerskab over projektet og føler ansvar for det.

Men hvis du brænder for dit ungdomsråd og ikke kan få andre med, så står vi selvfølgelig altid klar med åbne arme. Vi vil gøre vores bedste for at sørge for, at du alligevel kommer fra weekenden med et implementeringsklart projekt.

Tilmeldingen starter d. 23. februar og lukker d. 23. marts kl. 12.

Vi glæder os til at se jer til Projektweekenden 2014!