Hvad NAU’s konsulenter kan bruges til

Fra venstre Torben Vinter, Emilie Maarbjerg Mørk, Thorkild Kristiansen og Tobias Aarkrogh Ubbesen
Fra venstre Torben Vinter, Emilie Maarbjerg Mørk, Thorkild Kristiansen og Tobias Aarkrogh Ubbesen

Hvem er de egentlig, de grå kontormus der befolker NAU’s kontor i København? Læs med her, og find ud af, hvad ungdomsråd kan bruge NAU’s konsulenter til

NAU’s sekretariat har i starten af juli sagt farvel til ungdomsrådskonsulent Alexander Momtaz Jacobsen men har til gengæld hilst ungdomsrådskonsulent Torben Vinter tilbage. Det har givet anledning til at gøre klart, hvad de forskellige ansatte hos NAU laver, og hvad NAU’s medlemsråd kan bruge dem til.

Thorkild Kristiansen, sekretariatsleder
»Det vilkårlige ungdomsråds værdi af mig i NAU, er at jeg (sørger for og) kan:
– Få dit ungdomsråd med til interessante, relevante og spændende nationale oplæg. For eksempel kulturstyrelsens Ungekulturkonference: HANDS ON // HANDS OFF! Co-creation og selvorganiseret ungekultur d. 26. august
– Sørge for, at det I har på sinde som lokalt ungdomsråd, også bliver sagt på et nationalt niveau gennem kontakt til ministerier og interesseorganisationer.
– Få nye samarbejdspartnere, som for eksempel kan få dit ungdomsråd med til Folkemødet, være med til at udvikle et sejt projekt i din kommune eller noget helt tredje. Så tøv ikke med at tage kontakt til mig!

Og så forsøger jeg selvfølgelig efter bedste evne, at holde alle de andre i ørerne og til ilden.«

Mie Ehrhorn, ungdomsrådskonsulent
»Jeg vil enormt gerne dele ud af mine erfaringer fra mit eget arbejde i ungdomsråd, samt videregive erfaringer og historier fra alle de seje ungdomsråd rundt i landet. Ring derfor endelig til mig, hvis I har brug for at mødes og diskutere, hvad der end måtte spænde ben for jeres arbejde i rådet. Ellers ringer jeg til jer!«

Torben Vinter, ungdomsrådskonsulent
»Jeg kan tilbyde jer en række redskaber, hvor I gennem workshops og oplæg kan få nye idéer og tænke ud af boksen, når I skal finde ud af, hvad det er, I brænder for i jeres ungdomsråd. Når I er så langt, kan jeg lære jer at komme fra idé til virkelighed, så I kommer ud over rampen og møder de andre unge i jeres kommune med fede projekter. Jeg kan også øse ud af mine 5 års erfaring med ungdomsrådsarbejde og bruge min viden til at overbevise kommunen om, at de skal investere i jeres projekt.«

Tobias Aarkrogh Ubbesen, økonomi- og fundraisingkonsulent
»Jeg kan yde assistance til at opstille et budget for året eller for et specifikt arrangement for at sikre, at indtægter og udgifter passer sammen, efter arrangementet er afholdt, eller når året er gået. Derudover kan jeg hjælpe med fundraising, så jeres ungdomsråd får mulighed for at lave aktiviteter, som ellers ligger uden for de økonomiske rammer.«

Emilie Maarbjerg Mørk, kommunikationskonsulent
»Jeg har frie hænder på nau.dk, hvor jeg som sidens diktator konstant har ørerne åbne efter nye historier, jeg kan pryde den med. Så først og fremmest: Har I et vellykket arrangement, eller går I med frustrationer over en døv kommune, I gerne vil dele med andre ungdomsråd, så kom til mig. Så fortæller vi historien sammen! Desuden er jeg til hver en tid frisk på at komme med konstruktiv kritik og hjælp til læserbreve og andre kommunikationsrelaterede projekter.«