Glædelig jul og godt NAUår

posted in: Nationalt | 0

Fra januar 2013 åbner NAU’s nye, flotte hjemmeside. Ind til da kan du over julen hygge dig med dit lokale Ungdomsråd. Se her, hvor der er et arrangement nærmest dig.

Det skete i de dage i december en gang, hvor NAU’s første rigtige artikel på siden opsprang…

Sidsel Torp Henriksen blev valgt som ny formand for NAU, da der var landsmøde i november.

Efter et lidt hektisk efterår med nyansættelser i sekretariatet og en ny og uprøvet ledelse, er hele holdet så småt rystet sammen og klar til at give den en seriøs skalle, når 2013 byder på kommunalvalg, One Direction i Jyske Bank Boxen, åbningen af One World Trade Center i New York, indførelse af euro i Tjekkiet og Ungarn osv osv.

Af ovenstående fokuserer vi først og fremmest på kommunalvalget, fordi det netop er her, unge har mulighed for at påvirke hverdagen i en bedre retning. Til at gyde jorden har vi søgt midler til materialer, kurser, projektansættelse med videre. Vi opretter også et kampagneudvalg, der bliver udstyret med argumenter og viden til sammen med sit lokale ungdomsråd at gå valget i møde med rank ryg.

Samtidig åbner den nye hjemmeside (samme adresse) med nyt design og langt større dynamik. Hjemmesiden vil forsøge at afdække NAU på alle niveauer: Vi vil inspirere ved at bringe reportager fra arrangementer og i det hele taget vise, hvilke fordele, der ligger i at have et ungdomsråd. Vi vil lave interviews med nøglepersoner ude i marken. Vi vil bringe nyt fra ledelsen og nye initiativer fra sekretariatet. Og så vil vi bringe nyheder fra kommuner og Folketinget, som kan være med til at påvirke unge kloge hoveder, som dem, der er aktive i NAU.

Der kommer til at ske meget i det nye år, og vi glæder os til omfavne det sammen med alle aktiver NAU’ere.

Her er et lille overblik over arrangementer over julen:

Den 15. december: Hørsholm Ungdomsråd 

Hørsholm Ungdomsråd inviterer alle til cafeaften, med live band, grill, dj og masser af god stemning! Man er velkommen til at tage noget med til grillen samt drikkevarer, ellers vil der under arrangementet blive solgt franske hotdogs.

Den 20. december kl. 15.15: Frederikssund Ungdomsråd

Christiann Fuhlendorff kommer forbi Frederikssund!

Arrangementet arrangeres af Frederikssund Ungdomsråd i samarbejde med Frederikssund gymnasiums caféudvalg for alle unge mellem 16 og 24 fra Frederikssund kommune.

Det er GRATIS at deltage!
Sted: Frederikkssund Gymnasium, Odinsvej 6,

Den 20. december: Viborg Ungdomsråd

Komikersjov på Stationen.

Oplev de to fantastiske danske komikere Ruben Søltoft og Martin Høgsted i Viborg.

Der er kun plads til 90 mennesker i salen, så KOM I GOD TID!
– billetten koster 50 kroner og bliver købt i indgangen.

Den 22. december: Ungdområdet i Thy

Traditionen tro er der juleURT i Thy

Dørene åbnes kl. 21, og første band går på ca. 22. Entréprisen bliver på 40 kr. Der er som altid Happy Hour i den første time, og efterfesten vil blive med Mathias Bertelsen og Jakob Hammershøj fra Talk to Iona som DJs!

Bands er Shiny Darkly og Ocean View

 

 

Sidst er skal der fra NAU-sekretariatet lyde: Glædelig jul og godt NAUår