Bobby Johnson underholder til KV13 Kickstart

KV13: Lørdagsunderholdning til KV13 Kickstart er sikret: Nummer to i årets Voice, Danmarks bedste human beat boxer og en klasseguitarist. Tilsammen trioen: Bobby Johnson. Forsanger Andreas Odbjerg lover også at tale lidt om valg i kommunerne

Programmet er ude og byder på alt fra kloge professorer over eksplosive paneldebatter og sjove workshops til lørdags-underholdningen: Andreas Odbjerg og dennes trio, Bobby Johnson er klar til at underholde!

Popmusik til benet
Andreas Odbjerg kendes nok bedst for sine meritter i TV2-programmet Voicemen den 24-årige odenseaner er andet end bare et skævt indslag i et mondænt tv-program. Han spiller i adskillige sammenhænge, blandt de mest populære er trioen Bobby Johnson, der består af den nykårede danmarksmester i human beat box, Simon Adel, den odenseanske guitarist Daniel Scheffmann og Andreas Odbjerg. Tilsammen kalder trioen sig Bobby Johnson (få en fornemmelse af trioen her).

– Bobby Johnson er en speciel trio, fordi der ikke findes en trio med samme

Andreas Odbjerg (th) er en indlevende type. Ikke mindst når han spiller popmusik fra 00’erne i Bobby Johnson. Til venstre er det guitarist Daniel Scheffmann

instrumentsammensætning og fordi, vi lever os så utroligt meget ind i det, vi laver, så folk kan glæde sig til at se, hvor meget vi dyrker musikken, siger Andreas Odbjerg fra studiet i København, hvor han er i gang med at skrive og indspille sin debutplade.

Er man til populære skæringer fra Justin Timberlake, Britney Spears, Bruno Mars, kan man godt glæde sig til Bobby Johnson. Er man ikke, er der også god grund til at glæde sig.

– Vi spiller club-baseret pop music, men sørger for at skære ind til benet, så vi får udtrykket frem i sangene, der ofte er skrevet af nogle sindssygt dygtige ghost writers. Tag en sang som Toxic med Britney Spears. Det er jo et ufatteligt fedt nummer, ikke mindst når man finder ind til kernen, som vi arbejder meget på, forklarer Odbjerg.

Unge er ikke fisefornemme
Bobby Johnson har efterhånden cementeret sig som et kendt navn i Odense og omegn. De er flittigt brugt til at spille på cafeer, til firmafester og har opvarmet for DJ static. Men Andreas Odbjerg kalder det befriende at kunne spille for et ungt publikum, som man kan slappe lidt mere af med.

– Egentlig passer vi ikke så meget til de mange jakkesæt og vinglas, som er på CaféDanmarksmesteren i human beat box, Simon Adel, udgør en tredjedel af Bobby Johnson Gertruds (her har trioen spillet fast et år, red.), når vi kommer ind i vores hættetrøje og måske en lidt anden tilgang til tingene. Vi er ikke så fisefornemme. Så jeg glæder mig til at komme ud til nogle unge mennesker, hvor jeg måske kan slappe lidt mere af, være ærlig og måske lidt mere vidtgående i mine holdninger, siger han.

Men hans holdninger vil ikke hæfte sig specielt meget ved kommunalvalget. For det ved han ingenting om.

– Jeg tror ikke, du kan finde nogen, der ved mindre om kommunalvalget end os tre. Simon (human beat boxer) ved knap nok, hvad ordet betyder, griner han.

Men lover, at der også bliver plads til lidt useriøs snak om kommunalvalget i efteråret. Det er jo trods alt det, weekenden handler om.

– Jeg skal nok lave lidt research og sige et par ord om et kommunalvalg. Men det bliver ikke kønt, griner Andreas Odbjerg.

Meld jer allerede nu til KV13 Kickstart her.

– Jeg skal nok lave lidt research og sige et par ord om et kommunalvalg. Men det bliver ikke kønt, fortæller Andreas Odbjerg, sanger i Bobby Johnson, der spiller til KV13 Kickstart den 2. marts