Har I planer om at oprette et ungdomsråd eller et andet lokalt projekt for unge? Så kontakt Netværket af Ungdomsråd, vi kan helt sikkert hjælpe jer på vej!

NAU består både af ledelsesmedlemmer og sekretariatsansatte. Alle ledelsesmedlemmer har tilknytning til et ungdomsråd eller -hus og arbejder frivilligt i organisationen. Ledelsen udarbejder organisationens mål og visioner og vælges hvert år af NAU’s medlemmer.

Sekretariatets ansatte er studerende ansat til 10 timer om ugen. De står dels for organisationens daglige drift, dels for at realisere det gældende arbejdsprogram, som er vedtaget af ledelsen.

Nedenfor findes kontaktoplysninger på både ledelse og sekretariat, men det er til enhver tid muligt at komme i kontakt med NAU enten ved at skrive til info@nau.dk eller ringe 20 97 95 08.

Ledelsen

Nicolai Boysen

Formand

Haderslev Ungdomsråd

Kontakt: nicolai@nau.dk / 29 63 89 38

Cilja Ravn Thomsen

Næstformand

Rampen Ebeltoft

Kontakt: cilja@nau.dk / 25 71 50 29

Jakob Lundbye

Medlemsudvalget

Thisted Kommunes Ungeråd

Kontakt: jakob@nau.dk

 

Linnea Borch Madsen

Kommunikationsudvalget

Middelfart Ungdomsråd

Kontakt: linnea@nau.dk

Emil Stærkær

Aktivitetsudvalget

Faaborg-Midtfyn Kommunes Ungdomsråd

Kontakt: emil@nau.dk

Søren Steenholdt

Økonomi – og fundraisingudvalget

Haderslev Ungdomsråd

Kontakt: soeren@nau.dk

 

Emilie Torp Henriksen

Aktivitetsudvalget

Middelfart Ungdomsråd

Kontakt: emilie@nau.dk

 

 

Lasse Riis Svendsen

Medlemsudvalget

Haderslev Ungdomsråd

Kontakt: lasse@nau.dk

 

Marie Bausager Rohde

Faaborg-Midtfyn Kommunes Ungdomsråd

Kontakt: marie@nau.dk

Sekretariatet

Sekretariatsleder

Mie Hovmark

Mie står for den daglige ledelse af NAU, hvor hun er ansvarlig for koordineringen af organisationens opgaver. Hun står derudover for ekstern kontakt til samarbejdspartnere og intern kontakt mellem sekretariat og ledelse.

Kontakt: mie@nau.dk / 20 97 95 08

Benjamin Mørch

Ungdomsrådskonsulent

Benjamin Mørch

Benjamin beskæftiger sig primært med workshopsafholdelse om ungdomsrådsarbejde, hvor han har ekspertise i alt fra udformningen af vedtægter til historiefortælling. Derudover arbejder han på at få opstartet flere ungdomsråd. Han har en bachelor i Europæisk Etnologi fra KU.

Kontakt: benjamin@nau.dk

Sidsel Torp Henriksen

Ungdomsrådskonsulent

Sidsel Torp Henriksen

Sidsel er  ansvarlig for planlægningen og afholdelsen af NAU’s nationale arrangementer. Derudover holder hun oplæg og workshops. Hun er tidligere formand for NAU’s ledelse og har en bachelor i religionsvidenskab fra KU. Hun læser nu en kandidat i socialt arbejde på AAU.

Kontakt: sidsel@nau.dk

 

Mikkel Vinther

Projektmedarbejder

Mikkel Vinther

Mikkel er tilknyttet Madfællesskaberne, der består af en straks-pulje, et højskoleuddannelsesforløb og en ekspert-task force til at styrke de unge måltidsfællesskaber i hele Danmark. Mikkel har stor erfaring indenfor ungdomsrådsverdenen og har været en del af NAU i fem år.

Kontakt: mikkel@madfaellesskaberne.dk

 

14937947_10211028580849879_7662072_n

Økonomi – og fundraisingkonsulent

Frida Dyred

Frida er ansvarlig for NAU’s økonomi og regnskab, hun står for bogføring, refusioner og budgetplanlægning. Derudover er hun tovholder for NAU’s fundraisingsindsats, herunder projektudvikling. Frida læser til dagligt en bachelor i økonomi på KU.

Kontakt: frida@nau.dk

 

14962462_10211028604410468_1820740051_n

Kommunikationskonsulent

Signe Helena Søgaard

Signe varetager NAU’s daglige kommunikationsarbejde. Derudover er hun ansvarlig for NAU’s nyhedsbrev samt pressekontakt. Hun har en bachelor fra RUC og læser nu en kandidat i politisk kommunikation og ledelse på CBS.

Kontakt: signe@nau.dk