Har I planer om at oprette et ungdomsråd eller et andet lokalt projekt for unge? Så kontakt Netværket af Ungdomsråd, vi kan helt sikkert hjælpe jer på vej!

NAU består både af ledelsesmedlemmer og sekretariatsansatte. Alle ledelsesmedlemmer har tilknytning til et ungdomsråd eller -hus og arbejder frivilligt i organisationen. Ledelsen udarbejder organisationens mål og visioner og vælges hvert år af NAU’s medlemmer.

Sekretariatets ansatte er studerende ansat til 10 timer om ugen. De står dels for organisationens daglige drift, dels for at realisere det gældende arbejdsprogram, som er vedtaget af ledelsen.

Nedenfor findes kontaktoplysninger på både ledelse og sekretariat, men det er til enhver tid muligt at komme i kontakt med NAU enten ved at skrive til info@nau.dk eller ringe 20 97 95 08.

Ledelsen

Nicolai Boysen

Formand

Haderslev Ungdomsråd

Kontakt: nicolai@nau.dk / 29 63 89 38

Emilie Torp Henriksen

Næstformand

Middelfart Ungdomsråd

Kontakt: emilie@nau.dk

 

Søren Steenholdt

Haderslev Ungdomsråd

Kontakt: soren@nau.dk

Linnea Borch Madsen

Middelfart Ungdomsråd

Kontakt: linnea@nau.dk

Emil Stærkær

Faaborg-Midtfyn Kommunes Ungdomsråd

Kontakt: emil@nau.dk

Lasse Riis Svendsen

Haderslev Ungdomsråd

Kontakt: lasse@nau.dk

 

Marie Bausager Rohde

Faaborg-Midtfyn Kommunes Ungdomsråd

Kontakt: marie@nau.dk

 

 

Sekretariatet

Sekretariatsleder

Mie Hovmark

Mie står for den daglige ledelse af NAU, hvor hun er ansvarlig for koordineringen af organisationens opgaver. Hun står derudover for ekstern kontakt til samarbejdspartnere og intern kontakt mellem sekretariat og ledelse.

Kontakt: mie@nau.dk / 20 97 95 08

14962462_10211028604410468_1820740051_n

Kommunikationskonsulent

Signe Helena Søgaard

Signe varetager NAU’s daglige kommunikationsarbejde. Derudover er hun ansvarlig for NAU’s nyhedsbrev samt pressekontakt. Hun har en bachelor fra RUC og læser nu en kandidat i politisk kommunikation og ledelse på CBS.

Kontakt: signe@nau.dk / 60 13 35 21

Sidsel Torp Henriksen

Ungdomsrådskonsulent

Sidsel Torp Henriksen

Sidsel er  ansvarlig for planlægningen og afholdelsen af NAU’s nationale arrangementer. Derudover holder hun oplæg og workshops. Hun er tidligere formand for NAU’s ledelse og har en bachelor i religionsvidenskab fra KU. Hun læser nu en kandidat i socialt arbejde på AAU.

Kontakt: sidsel@nau.dk

14937947_10211028580849879_7662072_n

Økonomi – og fundraisingkonsulent

Frida Dyred

Frida er ansvarlig for NAU’s økonomi og regnskab, hun står for bogføring, refusioner og budgetplanlægning. Derudover er hun tovholder for NAU’s fundraisingsindsats, herunder projektudvikling. Frida læser til dagligt en bachelor i økonomi på KU.

Kontakt: frida@nau.dk

Projektmedarbejder

Maya Husted Davidsen

Maya er tilknyttet Madfællesskaberne, der består af en straks-pulje, et højskoleuddannelsesforløb og en ekspert-task force til at styrke de unge måltidsfællesskaber i Danmark. Maya har hands-on-erfaring indenfor ungdomsrådsverdenen fra skabelsen af Ungekulturhuset Rampen. Til dagligt læser hun en bachelor i Erhvervsøkonomi og Projektledelse på CBS.

Kontakt: maya@madfaellesskaberne.dk